FWF FWF-MAG universele passieve piezo pickup "Magneton" 5cm met toonregeling

45,-
De beste prijs bij DeKrijgerMuziek.nl


Merk:
FWF
Categorieën:

Boven de 100 euro gratis bezorgd
Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door DHL

Over FWF FWF-MAG universele passieve piezo pickup "Magneton" 5cm met toonregeling

universele passieve piezo pickup "Magneton" 5cm met toonregeling
De Magneton-pickup is een zeer speciale passieve piezo-pickup met een magneet als toonregelaar. Deze feature helpt elke muzikant om hem aan te passen aan zijn instrument, van strijkinstrumenten tot percussie.
De piëzo is + - 5 cm lang en 8 mm dik inclusief magneet.
Technische specificaties:
Uitgangsvermogen: 450mV
Impedantie: 1000 Ohm
Bandbreedte: 30-12000Hz
Uitgangsstekker: 6,3 mm vrouwelijke jack
FWF PICK UP-systemen, volledig met de hand gemaakt in Frankrijk door Franck Fromy, een ingenieur wiens leven in dienst staat van het creëren van een perfecte geluidsweergave.
Twintig jaar geleden creëerde Franck zijn eigen bedrijf in Parijs, dat inspeelde op de veeleisende behoeften van professionele muzikanten voor op maat gemaakte pick-ups met superieure microfoons.
Er werd een standaardproduct ontwikkeld en het woord werd verspreid! ..... nu gebruiken veel van de beste Franse topmuzikanten het pick-up-systeem van Franck en genieten ze van de prachtige natuurlijke klank die dat met zich meebrengt.
Vandaag de dag leeft en werkt Franck Fromy in centraal Frankrijk, wijdt hij al zijn tijd aan het produceren van de nu internationaal erkende FWF-lijn van pick-ups en microfoons, waardoor er veel nieuwe vrienden worden gemaakt!