Ernie Ball 6180 VP JR 250k Volume Pedal Junior volume-/expressiepedaal

109,-
De beste prijs bij Bax-shop


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door UPS, DHL

Over Ernie Ball 6180 VP JR 250k Volume Pedal Junior volume-/expressiepedaal

Het 6180 VP JR volume pedaal van Ernie Ball is wat ons betreft dé go-to wanneer je een degelijk en goed functionerend volume pedaal zoekt. Door de mechanische aandrijving van de potmeter is de feel van het pedaal zeer direct en gelijk aan de gevoeligheid die je met de hand hebt op de volume knop van de gitaar. De behuizing is gebouwd als een tank en de grove anti-slip laag op het pedaal zorgt dat je het volume met ongekende precisie kunt regelen. De JR is de kleinere versie van het reguliere Ernie Ball volume pedaal en daarmee net even wat ruimte-besparend voor je pedalboard.

De waarde van de potmeter is 250K en daarmee is deze versie geschikt voor alle passieve / hoge impedantie signalen. Het pedaal functioneert passief en behoeft dus geen externe voeding zoals een adapter of batterij. Simpelweg; plug & play. Naast een in- en output, is de VP JR ook voorzien van een tuner output. Hiermee stuur je te aller tijden een signaal weg naar je tuner, zowel in de heel down als tow down positie.

In het onfortuinlijke geval dat het mechanische aandrijfsysteem sneuvelt (in accidentele gevallen kan het touwtje breken), is hiervoor een replacement kit verkrijgbaar. Zodoende is dit pedaal dus eenvoudig te onderhouden / repareren en zal tot in de eeuwigheid mee gaan!