Bruine MXR M292 Carbon Copy Deluxe delay/echo/looper pedaal

252,-
De beste prijs bij Bax-shop


Merk:
MXR
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door UPS, DHL

Over Bruine MXR M292 Carbon Copy Deluxe delay/echo/looper pedaal

De Carbon Copy Deluxe delay is net zoals zijn kleine broer een volledig analoge delay. Met de langere delay time ,tot 1,2 seconden, en een tap tempo schakelaar heb je meer controle over de Carbon Copy dan ooit tevoren.

Klankgewijs kan je kiezen tussen de donkere en zachte klank van de originele Carbon Copy, maar daarnaast kan je ook kiezen voor de klank van de Carbon Copy Bright die meer helderheid heeft. Om nog meer karakter en textuur aan je herhalingen te geven druk je op de Mod schakelaar en gebruik je de Speed en Width knoppen om de chorusklank van de herhalingen aan te passen naar je eigen smaak. Aanvulend vinden we ook een jack ingang voor een expressiepedaal, programmeerbare presets en nog veel meer.

Binnenin het pedaal zit een Line Level/Instrument Level schakelaar die je in staat stelt om het ingangsvolume aan te passen voor gebruik in de FX loop. Ook vinden we een Dry Kill schakelaar waarmee je je onbewerkte klank kan uitschakelen en enkel de delayklank overhoud, ideaal voor in de studio. Met de solide behuizing, true bypass schakeling en de mogelijkheid om het pedaal op een 9-volt batterij te doen werken is de Carbon Copy Deluxe een must-have voor iedereen op zoek naar een goede veelzijdige analoge delay.