TS Electronic TC Electronic Mimiq Doubler delay/echo/looper pedaal

135,-
De beste prijs bij Bax-shop


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door UPS, DHL

Over TS Electronic TC Electronic Mimiq Doubler delay/echo/looper pedaal

De Mimiq Doubler opent deuren naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van het dubbelen van gitaarpartijen. Door optimaal gebruik te maken van een nieuw gepatenteerd algoritme is de Mimiq in staat de magie van dubbelen in de studio naar een real-time omgeving te brengen in een compact pedaal.

Riemen vast!
De muur van geluid die sommige bands weten te produceren op hun albums komt zeer vaak voort uit het dubbelen van hun gitaarpartijen. Bepaalde bands gaan hier erg ver in en spelen iedere gitaarpartij minstens vier keer over elkaar in. Alleen op die manier ontstaat er die iconische muur van geluid waarmee je de aarde op haar grondvesten kunt laten beven.

Authentieke klanken
De Mimiq trackt jouw gitaarspel en voegt precies dezelfde partij tot wel drie keer extra toe aan jouw geluid. Dit gebeurt op zeer realistische wijze en valt niet te vergelijken met de onontwikkelde kunstmatige double-tracking apparaten die er tot nu toe aangeboden werden. Het unieke algoritme zorgt ervoor dat jouw partij op miniscule wijze wordt aangepast op het gebied van timing en toonhoogte, waardoor het echt klinkt alsof er in totaal maximaal vier gitaristen dezelfde partij aan het spelen zijn.