Fazley Je single cut gitaar neem je veilig mee op pad in deze stevige, voorgevormde koffer met afwerking van zwart imitatie-krokodillenleer. De gitaar ligt veilig in een dikke laag zwart pluche. Met accessoirevak en 3 sluitingen.

56,-
De beste prijs bij Bax-shop


Merk:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door UPS, DHL

Over Fazley Je single cut gitaar neem je veilig mee op pad in deze stevige, voorgevormde koffer met afwerking van zwart imitatie-krokodillenleer. De gitaar ligt veilig in een dikke laag zwart pluche. Met accessoirevak en 3 sluitingen.

Als je met je single cut elektrische gitaar naar een optreden, repetitie of les gaat, wil je een goede bescherming. Fazley heeft daarvoor de zwarte GC-EC100BC koffer. Deze voorgevormde koffer heeft een degelijke houten constructie en een stijlvolle Black Crocodille-afwerking (zwart imitatie-krokodillenleer). Aan de binnenkant is een 7 millimeter dikke laag, zwart pluche aangebracht die krassen op je gitaar voorkomt. Onder het halsgedeelte is een accessoirevak aanwezig, handig voor reservesnaren, een stemapparaat of een kabel. Drie verchroomde sluitingen, waarvan een met slot, zorgen dat de koffer goed dicht blijft. Waar je ook naar toe gaat, met deze Fazley koffer neem je je single cut gitaar veilig met je mee.