BukkitBow - Gitaarsnaren Set - Voor Klassieke Gitaar - Premium Gitaarsnaren - Verzilverde Koper Snaren & Nylon Snaren

14,41
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over BukkitBow - Gitaarsnaren Set - Voor Klassieke Gitaar - Premium Gitaarsnaren - Verzilverde Koper Snaren & Nylon Snaren

U vindt het heerlijk om op uw klassieke gitaar te spelen. Niet alleen tijdens een prettig samenzijn met vrienden maar ook op het podium. De nylon snaren zijn echter nu wel aan vervanging toe en u bent op zoek naar een gitaarsnaren set voor uw klassieke gitaar.

De nylon klassieke snaren geven een helder en tegelijkertijd warm geluid dat bij een echte concertgitaar hoort. De snaren zijn in normale guage: 0,028 - 0,032 - 0,040 - 0,030 - 0,035 - 0,043.

Kenmerken en voordelen:

  • Geschikt voor uw klassieke gitaar
  • Set van 6 snaren
  • Hoge kwaliteit nylon en verzilverd koper
  • Elke snaar is individueel verpakt


De professionele set die u natuurlijk ook perfect voor oefensessies thuis en privé kunt gebruiken, geeft het geluid van uw klassieke gitaar net dat beetje extra. Uw publiek zal versteld staan van het warme geluid en de heldere klanken.

Een nieuwe nylon snaar wisselen gaat moeiteloos. Het is verstandig om wanneer één snaar gebroken is, of wanneer u haarscheurtjes heeft opgemerkt, de hele set te vervangen. Zo behoudt u het heldere geluid dat u gewend bent bij het spelen op uw favoriete klassieke gitaar.

De gitaarsnarenset is speciaal voor uw akoestische, Spaanse of klassieke gitaar. De hoge drie snaren (E, B en G) zijn van nylon, de 3 lage snaren (D, A en E) hebben een kern van nylon met verzilverd koper.

Materiaal:
koper verzilverd
Voorraad: