Grijze Boss BC-1X bas compressor/boost/dynamics pedaal

219,- 188,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Bax-shop


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door UPS, DHL

Over Grijze Boss BC-1X bas compressor/boost/dynamics pedaal

De BC-1X Bass Comp is uitgerust met baanbrekende BOSS-technologie. Hij biedt veel meer mogelijkheden dan conventionele bascompressiepedalen. Deze high-end stompboxl beschikt over professionele multiband compressie, die anngestuurd wordt door intelligente circuits. Daardoor is het eenvoudig om natuurlijke sounds op te roepen voor eender welke speelstijl. Het geavanceerde ontwerp reageert op verschillen inzake dynamiek en nootregisters, en past in real-time de perfecte hoeveelheid compressie toe. Dat zorgt ervoor dat je sound nooit platgedrukt of modderig klinkt. De BC-1X is transparant, krachtig en makkelijk in gebruik. Het is een must-have tool die de bassist punch en precisie van studiokwaliteit bezorgt.

Geavanceerde Technologie voor Natuurlijk Geluid
Compressie is een onmisbaar werkinstrument voor de moderne bassist. Er zijn tal van baspedalen beschikbaar, maar de BC-1X onderscheidt zich op unieke wijze van de rest. In tegenstelling tot conventionele units - die de basistoon compresseren en de klank wegmoffelen, levert de geavanceerde BOSS MDP-technologie van de BC-1X een perfect natuurlijke compressie, die nooit het karakter van je instrument overstelpt. Elke nuance wordt geregistreerd en nauwkeurig verwerkt; zelfs bij agressieve compressorinstellingen. In elk register klinkt je sound natuurlijk. Je dient niet bij elk nummer of genre afzonderlijk begaan te zijn met verschillende instellingen: de BC-1X zorgt ervoor dat je aandacht volledig bij je gitaarspel blijft.

Oneindige Klankmogelijkheden met Eenvoudige Controls
Terwijl normale compressors vaak moeilijk perfect in te stellen zijn, maakt de BC-1X komaf met al het giswerk om een geweldige sound te verkrijgen. Achter de eenvoudige vier knoppen tellende interface van het pedaal zit een complexe multinband processor verscholen, met tal van op elkaar reagerende parameters. Van zodra je aan de knoppen draait, worden tal van parameters in één keer aangepast. Daardoor verkrijg je moeiteloos een uitgebreid gamma aanpassingsmogelijkheden. En dankzij de intelligente technologie, verkrijg je bij elke setting steevast perfecte sounds: van een subtiele dynamische controle tot extreme compressie voor effecttoepassingen.

Professionele Features voor Performende Muzikanten
De BC-1X is ontworpen met een professionele inzetbaarheid in het achterhoofd. De 18-volt ingangscircuits voorzien voldoende headroom zonder te clippen; zélfs bij de heetste en luidste signalen van actieve bassen. Een 16 segmenten tellende gain reduction-indicator toont op elk moment duidelijk de hoeveelheid compressie die wordt toegepast: een hoogwaardige feature die je zelden tegenkomt bij pedaalcompressors. De hoeveelheid ruis die het pedaal produceert, is extreem laag in vergelijking met andere compressors: nog een groot voordeel dat te danken is aan de BOSS-technologie. En met het oerdegelijke compacte chassis van BOSS beschikt de BC-1X over een kogelvrije robuustheid, die een jarenlange betrouwbaarheid garandeert: zelf bij veeleisend professioneel gebruik.