Blauwe Fender Player Precision Bass MN Tidepool 4-snarige basgitaar

759,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Bax-shop


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Tidepool Blue Tidepool

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door UPS, DHL

Over Blauwe Fender Player Precision Bass MN Tidepool 4-snarige basgitaar

Er is niets klassiekers dan een Fender elektrische basgitaar, en de Player Precision Bass is zo authentiek als mogelijk - echte Fender stijl en die typische sound waar duizenden imitaties op gebaseerd zijn. Met zijn soepele speelgevoel en unieke stijl is deze donderende bas klaar om de studio in te gaan of het podium op te gaan en de wereld je creatieve visie te laten zien.

Met respect voor hun erfgoed en behoud van een innovatieve geest zit de dikke, pittige Player Series split-coil Precision Bass pickup vol met legendarische Fender basklanken. De hoofdvolume en toonregeling bevinden zich dicht bij de hand om de krachtige sound van de pickup vorm te geven, zodat je eenvoudig je geluid kan bewerken. De "moderne C" vormige esdoornhals herbergt een 9.5" radius toets met 20 medium jumbo frets die ideaal zijn voor bijna elke speelstijl, terwijl de 4-saddle brug is ontworpen voor nauwkeurige intonatie en eenvoudige aanpassing van de actie zodat je die kan aanpassen naar je eigen speelstijl en smaak.

Andere kenmerken zijn een slagplaat met 3 lagen, synthetische benen topkam, vintage-style disc string trees, open stemsleutels en een vierbouts "F"-gestempelde nekplaat die dit instrument als de de real deal kenmerkt.