Witte Fender Player Jazz Bass PF Polar White 4-snarige basgitaar

833,-
De beste prijs bij Bax-shop


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door UPS, DHL

Over Witte Fender Player Jazz Bass PF Polar White 4-snarige basgitaar

We verwachten de eerste vrije voorraad begin oktober. Nu al pre-orderen? Contact ons even voor de mogelijkheden!

Maak kennis met Fender met de Player Series; de betaalbaarste lijn -made in Mexico- die het merk momenteel biedt. En alle iconen zijn hier uiteraard te vinden in uiteenlopende varianten en uitvoeringen. Stratocasters, Telecasters, Jazz en Precision bassen, maar ook de eigenwijze offset modellen (Jazzmaster, Jaguar, Mustang, Duo Sonic en Lead) zijn ruimschoots vertegenwoordigd binnen de Players Series.
Players zijn moderne, gestandardiseerde versies van de bovengenoemde, welkbekende Fender modellen. Dus geen specifieke era of bouwjaar gerelateerde specificaties, maar hele straight-forward ontwerpen en versies.

Zo heeft deze Player Jazz Bass een traditionele alder jazz body, bolt-on maple neck (modern C shape) en pau ferro toets met 9.5 radius. Onmiskenbaar voor een Jazz zijn uiteraard de twee passieve single coil elementen (Player Series Alnico 5) met volume regeling voor iedere element en een master tone regeling. De snaren zijn gemonteerd door de brug (niet door de body) en de tuners zijn de klassieke open gear mechanieken.

Deze bas komt exclusief hoes of koffer.