De Fazley Buttercup is een elektrische gitaar met een iconische uitstraling en een direct herkenbare sound. Deze FTL200BSB-M in Butterscotch Blonde heeft namelijk een T-stijl body gemaakt van essenhout (ash).

115,-
De beste prijs bij Bax-shop


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door UPS, DHL

Over De Fazley Buttercup is een elektrische gitaar met een iconische uitstraling en een direct herkenbare sound. Deze FTL200BSB-M in Butterscotch Blonde heeft namelijk een T-stijl body gemaakt van essenhout (ash).

De Fazley Buttercup is een elektrische gitaar met een iconische uitstraling en een direct herkenbare sound. Deze FTL200BSB-M heeft namelijk een T-stijl body gemaakt van essenhout (ash). Dit toonhout staat al decennialang garant voor een heldere klank en een uitstekende resonantie. In combinatie met de twee enkelspoels-elementen levert dit die geliefde ‘twang’ op. De esdoornhouten hals en toets dragen bij aan een fel klankaccent en een hoog speelgemak. De body is afgewerkt in het tijdloze Butterscotch Blonde en is voorzien van zwarte binding en een zwarte slagplaat. Build me up Buttercup, baby!Gratis 36 online gitaarlessen!Na aankoop en ontvangst van dit product krijg je via e-mail een voucher-code voor Online Muziek Academie. Daarmee krijg je toegang tot 36 online gitaarlessen en een wekelijkse Q&A-livesessie. Bekijk de lessen zo vaak en lang je wilt.