Ibanez AZ2402 Prestige Tri Fade Burst Flat elektrische gitaar

2 399,- 1 895,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Bax-shop


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door UPS, DHL

Over Ibanez AZ2402 Prestige Tri Fade Burst Flat elektrische gitaar

Hoewel Ibanez wordt gezien als een modern gitaarmerk, heeft het tientallen jaren van opgebouwde kennis en een geschiedenis van grenzen verleggen. De AZ-reeks draagt ??alle kenmerken van deze beproefde Ibanez-kwaliteiten met zich mee: de soepele ovale nekgreep, de goed uitgebalanceerde asymmetrische lichaamsvorm en de nekhiel voor een ongeëvenaarde bespeelbaarheid.


S-TECH WOOD Roasted Maple fretboard with black dot inlay
De S-TECH speciale geroosterde behandeling zorgt voor een superieure attack, een evenwichtige toon en een rijke sustain. Om het comfort van de nek te vergroten, is de rand van de toets afgewerkt met een gladde, vloeiende curve.

Super All Access Neck Joint
De Super All Access Neck Joint biedt superieure speelbaarheid met zijn 8 mm concave bocht van de body-top tot het bolvormige oppervlak van de gewrichtszone. Door het gezamenlijke gebied tussen de body en de nek van de gitaar te maximaliseren, worden sustain en resonantie ook verhoogd.

Luminescent side dot inlay
De fluorescerende markeringen aan de zijkant zorgen ervoor dat spelers gemakkelijk de positietekens van de fretboard kunnen zien tijdens het spelen op donkere podia.

An ergonomic body back contour
Een ondiepe lichaamscontour en een grote onderarmcontour zorgen ervoor dat de gitaarbody op natuurlijke wijze bij je speelpositie past, waardoor het speelcomfort toeneemt. Het AZ-lichaam heeft een diepe taille en verschillende radii aan elke rand van de body waardoor het gemakkelijker is om te spelen in zowel staande als zittende posities.

Seymour Duncan Hyperion Pickups
De Seymour Duncan Hyperion pickups hebben een gematigde output door gebruik van Alnico-5 magneten om de helderheid van de grondtoon te behouden wanneer een distortiongeluid wordt gebruikt en om een ??duidelijke pick attack af te leveren. Van hoge tonen tot bassen wordt de algehele toonbalans gelijkmatig aangepast. Bovendien werken ze goed met verschillende effectpedalen.

Dyna-MIX 10 switching system with Alter switch
Het Dyna-MIX 10 schakelsysteem biedt tien geluidsvariaties en kan eenvoudig overschakelen van humbucker en single coil modi met de minischakelaar. De Power Tap modus biedt ondanks de twee humbucker pickup layout een realistisch single coil geluid.