MuchoWow Mooie zwart met bruine akoestische gitaar Tuinposter 60x40 cm - klein - Tuindoek / Buitencanvas / Schilderijen voor buiten (tuin decoratie)

19,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over MuchoWow Mooie zwart met bruine akoestische gitaar Tuinposter 60x40 cm - klein - Tuindoek / Buitencanvas / Schilderijen voor buiten (tuin decoratie)

De naar binnen gerichte geluidsgolven worden door de klankkast weerkaatst en gebundeld waarna ze door het klankgat naar buiten gaan. De juiste verhoudingen en vorm van klankkast en klankgat zijn belangrijk. Akoestische gitaar.


Hoge kwaliteit tuinposter

Tuinposters zijn specifiek geschikt voor buiten. Dit doek kan daarom tegen een stootje. Voor het spandoek is bisonyl zeil gebruikt. Dit zeil is een gecoat zeildoek met een fraaie afwerking. De tuinposter is UV-bestendig en latex geprint, waardoor die niet verkleurt in de zon. In iedere hoek van het doek is een ring geplaatst, zodat je het doek eenvoudig op kan hangen. Tot slot kan het doek uitstekend tegen hoge of lage temperaturen en heeft het inkt die minstens 3 jaar goed blijft.

Verschillende materialen en formaten

Het product is verkrijgbaar in vele verschillende formaten: van 60x40 tot bijvoorbeeld 200x100. Ook is de fotoprint te bestellen op verschillende materialen, waaronder: canvas, hout, glas, aluminium en fotoposters.