MuchoWow Half zijaanzicht van een akoestische gitaar Vurenhout met planken 120x80 cm - Foto print op Hout (Wanddecoratie)

79,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over MuchoWow Half zijaanzicht van een akoestische gitaar Vurenhout met planken 120x80 cm - Foto print op Hout (Wanddecoratie)

Akoestische gitaar. Gitaren hebben over het algemeen 6 snaren. De meest gangbare stemming is (van laag naar hoog) E-A-D-G-B-E (Een Aap Die Geen Bananen Eet) of E-B-G-D-A-E (Een Beer Geeft De Aap Eten).


Foto op hout
Hout heeft een wat verweerde, ruwe en stoere look. Het hout bevat noesten, nerven en oneffenheden die een subtiele maar unieke sfeer aan de foto meegeven. Het product bestaat uit losse planken van ongeveer 10cm breed en 2 cm dik. Daarom verschilt het per formaat op hoeveel planken je product is afgedrukt: bij grotere formaten kunnen dit er meer dan 3 zijn.

Scherpe afdruk met heldere kleuren
De kleuren van de foto komen geweldig tot hun recht doordat we gebruik maken van een whitewash. Er worden dan eerst een aantal laagjes witte coating afgedrukt. Hierdoor hechten de kleuren beter en wordt elk detail haarscherp op het hout geprint. Bij het product kan optioneel een ophangsysteem worden besteld om de print gemakkelijk aan de muur te bevestigen.

Oneindig afwisselen
Het product is verkrijgbaar in veel verschillende formaten: van 30x20 tot bijvoorbeeld 120x80. De fotoprint is ook te bestellen op verschillende materialen, waaronder: canvas, glas, aluminium, posters en tuinposters.

Materiaal:
Hout
Maat:
120x80
Voorraad: