MuchoWow Oude akoestische gitaar op een donkere achtergrond Plexiglas 30x20 cm - klein - Foto print op Glas (Plexiglas wanddecoratie)

27,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over MuchoWow Oude akoestische gitaar op een donkere achtergrond Plexiglas 30x20 cm - klein - Foto print op Glas (Plexiglas wanddecoratie)

Akoestische gitaar. Een akoestische gitaar bestaat voornamelijk uit hout. In de kwaliteit van hout en de droogprocessen die er aan vooraf gaan, bestaan verschillende kwaliteiten.


Heldere fotoprint op glas

Dit product wordt geprint op een glasplaat. Door deze gladde en glanzende textuur zorgt de UV printtechniek voor een prachtige, glansrijke print. Een foto op glas wordt bijzonder scherp afgedrukt met zeer heldere kleuren. Bij het product kan optioneel een ophangsysteem worden besteld om de print gemakkelijk aan de muur te bevestigen.

Hoogste kwaliteit

Dit product is gemaakt van hoge kwaliteit plexiglas, met een dikte van 3 tot 10mm. De fotoprint is UV-bestendig waardoor de kleuren niet vervagen.

Bij levering zit er een plastic beschermfolie over het product geplakt. Dit voorkomt krassen en beschadigingen tijdens het transport en het ophangen. Het folie trek je er gemakkelijk vanaf.

Verschillende materialen en formaten

Het product is verkrijgbaar in veel verschillende formaten: van 30x20 tot bijvoorbeeld 180x120. Ook is de fotoprint te bestellen op verschillende materialen, waaronder: canvas, hout, aluminium, posters en tuinposters.

Materiaal:
Plexiglas
Voorraad: