Tanglewood T6 akoestische gitaarcombo

459,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Tanglewood T6 akoestische gitaarcombo

Tanglewood is in de tweede helft van de 20e eeuw ontstaan uit de behoefte om instrumenten te bouwen van bijzonder hoge kwaliteit voor zeer scherpe prijzen. Inmiddels bieden ze al een enorm scala aan prachtige akoestische instrumenten aan. Om het plaatje compleet te maken komt Tanglewood nu met twee verschillende versterkers die speciaal zijn gemaakt om akoestische instrumenten (en vocalen) te versterken. Ook hier vind je Tanglewoods traditie om betaalbare kwaliteit te leveren direct terug.

De Tanglewood T6 is een 60 watt akoestische versterker met mooie digitale effecten en heeft in- en output voor alle professionele doeleinden. De ingebouwde EQ werkt erg fijn om je geluid precies in te stellen zoals jij het wilt, daarnaast bevat de versterker een Contour knop die je een extra boost in het hoog geeft waardoor je bijvoorbeeld beter boven de mix uitspringt.

Het grootste verschil tussen de T6 en de T3 zit hem in het wattage (de T3 is namelijk 30 watt) en het tweede kanaal met een XLR 1/4" combinatie input die bij de T6 extra EQ mogelijkheden heeft en bij de T3 niet. Dit alles maakt de T3 ook weer wat lichter dan de T6 met slechts 7,8 kg ten opzichte van de 11 kg van de T6.