Gitaar stemapparaat KORG CA2 Wit

16,49 15,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:

2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Gitaar stemapparaat KORG CA2 Wit

De Korg CA-serie tuners kreeg met CA-2 een nieuw familielid met een opgefrist uiterlijk. Daarbij is onder meer de weergave van de noot- en snaarnaam zelfs vier keer groter geworden. Die populariteit, met name onder muzikanten in muziekkorpsen en orkesten, dankt de CA-serie aan de superieur basisfunctionaliteit en de handige functies.

De CA-2 is bijzonder gebruiksvriendelijk en levert een hoge precisie en gevoeligheid; precies wat je van een tuner van Korg verwacht. Hij wordt dan ook gewaardeerd door een brede groep muzikanten: van beginners tot en met doorgewinterde profs in allerlei muzikale genres. Hij is in elke situatie inzetbaar, van persoonlijke studie tot en met repetities van ensembles en orkesten.

Korg CA-2 chromatic tunerDe nieuwe kleurcombinatie sluit perfect aan bij de uitstraling van koperblazers en andere orkestinstrumenten, en door de aanzienlijk grotere weergave van de nootnaam is de CA-2 op afstand uitmuntend afleesbaar. Het gebruik van Korg’s optionele contactmicrofoon CM-200 zorgt ervoor dat in een rumoerige omgeving, bijvoorbeeld tijdens repetities met omvangrijker ensembles, comfortabel kan worden gestemd.