KORG GA2 Gitaar stemapparaat Zwart

16,01 14,49
2 Prijzen, De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:

2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over KORG GA2 Gitaar stemapparaat Zwart

Het design van de populaire Korg GA-serie tuners kreeg in de vorm van de GA-2 een opgefrist broertje. Daarbij is onder meer de weergave van de noot- en snaarnaam zelfs vier keer groter geworden. Die populariteit onder gitaristen en bassisten dankt de GA-serie aan de superieure basisfunctionaliteit en de handige functies.

De GA-2 is bijzonder gebruiksvriendelijk en levert een hoge precisie en gevoeligheid; precies wat je van een tuner van Korg verwacht. Hij wordt dan ook gewaardeerd door een brede groep muzikanten: van beginners tot en met doorgewinterde profs in allerlei muzikale genres. Hij is in elke situatie inzetbaar, van persoonlijke studie tot en met kritische toepassingen op het podium en in de studio.

De nieuwe kleurcombinatie heeft een professionele uitstraling en door de aanzienlijk grotere weergave van de nootnaam is de GA-2 ook op grotere afstand uitmuntend afleesbaar. Het gebruik van Korg’s optionele contactmicrofoon CM-200 zorgt ervoor dat ook akoestische gitaren in een rumoerige omgeving, bijvoorbeeld tijdens repetities met andere muzikanten in de buurt, snel en accuraat kunnen worden gestemd.